Colinde la Montreal

Anul acesta a fost al doilea an in care copiii nostri, Stefan si Dora, au umblat cu colinda, impreuna cu alti copii romani. Copiii se pregatesc cu doua saptamini inainte, si apoi merg din casa in casa, colindind si aducind bucurie familiilor lor. E impresionant sa-i vezi cu cit suflet participa, de la cei mai mici, cei de virsta gradinitei, pina la cei mai mari, adolescentii. Toti foarte frumosi, unii in costumele traditionale, aduse din tara si pastrate cu grija pentru acest moment al anului. Le multumim ca ne-au cinstit casa si ii asteptam si la anul!

4 thoughts on “Colinde la Montreal

  1. Incercam, nu stiu daca si reusim, ca parinte cred ca esti mereu macinat de indoiala. Tot ce putem face e sa speram ca valorile ce incercam a le transmite copiilor ii vor modela ca adulti si ii vor ajuta, in momentele de rascruce din viata lor, sa stie cine sint. Ori, ca sa stii cine esti, e important sa stii de unde vii.

    La multi ani si voua!

  2. Ma bucur ca va aduc lumina in case… Sunt frumosi copii, furmos si bradul, frumoase si sufletele! E un fel de a exprima iubirea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *