Seara de muzica in Montréal

Am mai scris despre Anatol pe acest blog, in "Portrete". Un prieten pe care il pretuim enorm, un om de cultura veritabil cum rar intilnesti.

Compozitor, poet, pianist, fotograf de arta, Anatol este un artist extrem de generos. Fericirea lui cea mai mare este sa impartaseasca cu prietenii bucuria artei. Ne adunam la el acasa, de citeva ori pe an, si il ascultam interpretind la pian piese clasice, compozitii proprii ori improvizatii pe teme clasice sau pe texte de poezie.

Imaginile care urmeaza au fost filmate anul acesta, in ianuarie, cu ocazia aniversarii sale de nastere.

La multi ani, Anatol, iti dorim sa ne bucuri cu minunatul tau talent inca mult timp de-acum incolo.

5 thoughts on “Seara de muzica in Montréal

  1. In pulover inchis la culoare, da…sper ca nu ai crezut ca sint venerabila doamna in rosu, de linga mine 🙂
    Nu am stiut ca cineva filma, pentru ca a facut-o cu un aparat foto, destul de discret, altfel as fi fugit rapid de acolo. Sper ca ceva din atmosfera serii se simte privind video-ul, in orice caz, pentru noi sint seri cu adevarat speciale.

  2. vroiam sa-tzi pun aceeasi intrebare, dar n’o mai pun! Uite asa mai vad si eu cum mai arata juma’ (sau un sfert) de familie Sava. Dar Mihai unde-i?

  3. Mihai e si el p-acolo, la un moment dat se vede un pic, linga fereastra, cind face nenea de filma un tur de camera.

    Pe de alta parte, mai bine ca nu ne vezi…doar daca vrei sa suferi shocuri! Vorba soacra-mii: “urita-i batrinetea”.Da lasa-ne pe noi…ce impresie tzi-a facut Anatol?

  4. ba pe tine te-am vazut si am primit si confirmarea! dupa ce m-ai atentionat, l-am vazut si pe mitu. ce sa spun, nu-l cunosc! dupa cat ma pricep la Bach (pentru a doua piesa imi scapa autorul), pot sa spun ca “butoneaza” extrem de bine. pacat ca nu practica (ca meserie) muzica. Atmosfera, desi aparent rigida si … vetusta, e superba! cred ca pe nimeni nu l-a durut capul a doua zi de la un melanj atat de prezent pe plaiurile natale (manele si rachiu). apropo de manele, sa nu va uitati pe postarea Sister Rosetta Tharpe! E o manea de 1 aprilie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *