Amintiri, tango si antifeminism

Nu am mai ascultat Julio Iglesias din copilarie. Si atunci o faceam de nevoie, doar fiindca ii placea foarte mult tatei. Pe mine, insa, ma plictisea de moarte. Acum imi place pentru ca e printre putinele lucruri care ma mai leaga de tata, care mai pastreaza amintirea lui inca vie. Am ales "La cumparsita", unul dintre cele mai frumoase (si mai cunoscute)tangouri argentiniene. De ceva vreme ma fascineaza tangoul, acest dans prin excelenta. In nici un altul nu vezi aceasta comunicare intre cei doi parteneri ce par a se cladi si a se distruge, intr-o perfecta maieutica, dupa reguli doar de ei stiute, ceea ce creeaza, macar in parte, misterul in care e invaluit tangoul.

Si mai e ceva ce imi place in tango: barbatul conduce. Asta inseamna ca feministele (fatza de care am o totala desconsideratie) nu vor putea niciodata sa danseze tangoul.Sic!

Tatalui meu, cu dedicatie, Julio Iglesias "La cumparsita".

3 thoughts on “Amintiri, tango si antifeminism

  1. deci dupa parerea ta femeile ar trebui conduse de barbati, probabil fiind inferioare lor. Mama ta ce parere are de asta?
    Nu mai zic iubita, sotia ta, daca ai asa ceva?
    Una e sa zici ca in tango barbatul conduce si alta e sa generalizezi regula asta la toate aspectele vietii.
    Totusi, traim in secolul 21…

  2. Daaa!
    PE TOTI NE PLICTISEA IGLESIAS! Acu e la mare cautare… Uita-te si tu ce idoli sunt acu!!!!

  3. Draga Meda,
    In primul rind iti multumesc ca ai trecut pe aici si ca mi-ai oferit citeva minute din timpul tau. In ceea ce priveste opinia mea despre feminism, ea imi apartine si mi-o asum in totalitate.Nu voi intra in detalii, pentru ca nu am obiceiul sa discut despre convingerile mele cu persoane pe care nu le cunosc si care judeca spusele mele in graba si fara sa aibe habar despre ce vorbesc.Tot ce pot sa-ti spun acum e ca imi pare rau ca nu ai sesizat nota de umor din ultima mea fraza.Te-ai fi incrincenat poate mai putin si ai fi reflectat mai mult. Iar in ceea ce priveste intrebarea ta ce cred iubita ori sotia mea, trebuie sa te dezamagesc: fiind femeie heterosexuala ma multumesc cu un sotz. Iar mama are cu totul si cu totul alte griji. Cu respect,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *